II Виртуален музикален конкурс “Аз уча музика” вече започна.

Конкурс аз уча музика

Неусетно измина една година от Първия конкурс “Аз уча музика”. И ето вече е време за Второто издание.

Въпреки пандемията и очакванията, тази година има повече кандидати и два пъти повече допуснати участници до втория тур, който започва на 20.08.2020 г.

Настоящата статия има мобилен характер, като в нея ще бъдат отбелязвани всички събития, свързани с Втория виртуален конкурс “Аз уча музика”.

Това, което предстои е, че на 20.08.2020 г. всички клипове на участниците, с изпълненията ще имат премиера в канала на сайта в You Tube.

Ако искате да гледате само изпълненията на участниците, без да се разсейвате от богатото съдържание на канала, може да ползвате връзката към плейлиста на конкурса.

Линкове към видеата ще бъдат качени и в страницата ни във Фейсбук.

Споделяйте, харесвайте, коментирайте, но гласовете ще се броят само на тези две места. Периодът за гледане е от 20.08.2020 до 15.11.2020, когато ще се преброят гласовете и ще се знае коя е новата ни Медийна звезда.

Напомняме, че всички коментарии ще се броят за положителни. Миналата година имаше опит за лошо отношение към участник, който беше париран веднага. Ако имате да кажете нещо, нека то да е хубаво. Ако нещо не ви е по вкуса, запазете си мнението за вас. Всички са се постарали, минали са първи кръг и заслужават нашето уважение.

Освен вота по интернет, кандидатите ще бъдат оценени от компетентно и независимо жури от преподаватели, диригенти и дейци на изкуството, което от съображения за обективност на резултатите ще бъде обявено на по-късен етап, когато мине журирането.

Нека да се надяваме, че всичко ще бъде наред, тъй като имаме намерение да закрием Втория виртуален конкурс “Аз уча музика” с концерт на живо, така, както го направихме миналата година.

Екипът на сайта “Аз уча музика” пожелава на всички участници, преподаватели, родители, роднини и приятели приятни мигове с тазгодишното издание.

Вашият коментар