ГРАН ПРИ номинации на Втория виртуален конкурс

Навлизаме в следващия етап на конкурса. Време е да обявим номинираните за ГРАН ПРИ на Втория виртуален музикален конкурс „Аз уча музика“ 2020.

Журито е определило наградените, които ще бъдат видени на Гала концертите. Тъй като тази година участието е доста по-мащабно от първото издание, ще се наложи да се излъчат 2 или 3 Гала концерта. Те ще имат своите премиери на канала в You Tube. Наградените и наградите ще узнаем тогава.

Малко след това ще бъдат изпратени наградите и грамотите на лауреатите.

Все още върви събирането на точки от гледане, харесване, споделяне и коментиране. Наградата за медийната ни звезда е парична, така както и ГРАН ПРИ. Може отново да напомните на своите приятели, които не са коментирали или споделили, че могат да го направят и сега. Гледането да става от Фейсбук страницата и от You Tube канала, за да може да бъде преброено.

А сега, време е да обявим претендентите за ГРАН ПРИ. Те получиха най-много точки от журито. Максимумат точки е 800.  Три от претендентите постигнаха максималния брой точки. Останалите им „дишат във врата“ с няколко точки разлика. Вижте, кой има шанса да грабне Голямата награда:

При кого отива голямата награда ще узнаем на самите гала концерти.

Ирина Димитрова

Вашият коментар